arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek Hoe Je Een Winstgevende Dropshipping Business Opzet Die Minimaal €10.000,- Per Maand Oplevert

Een exclusieve 100% LIVE training door Joshua Kaats

Dropship Academy 3.0

Tijdens deze exclusieve training lanceren we ook de Dropship Academy 3.0. Je krijgt tijdens de training een exclusieve kans om je hier als eerste voor aan te melden.


Daarnaast ontdek je de exacte strategie die ik heb gebruikt om een webshop van €0 naar €10.000,- te krijgen in slechts 24-uur.

We onthullen de webshop, het product én de Facebook Advertenties!
Tijdens Deze Exclusieve Training Ontdek Je ...

  • Hoe je jouw eigen winstgevende webshop opzet zonder  technische kennis  (of veel geld te investeren in dure web developers)

  • Hoe je de juiste producten vindt zonder geld te investeren in voorraad (die minimaal €10.000/maand opleveren)

  • Hoe je op automatische piloot klanten krijgt die jouw producten kopen (zodat je minder dan 60 minuten per dag hoeft te werken)

  • Hoe je Facebook kunt omtoveren tot jouw persoonlijke geldmachine (zodat je altijd een skills hebt om geld mee te verdienen)

  • Hoe je van overal ter wereld geld kunt verdienen (met alleen een laptop en werkende internetverbinding)

  • Hoe je binnen 4 weken tijd online geld kunt verdienen (nu wellicht korter, i.v.m. corona ;-))

  • De exacte strategie die ik gebruik waarmee ik meer dan €20.000,- per dag omzet (dit heeft mijn leven compleet veranderd ...)
Tijdens deze unieke training ontdek je..

Start je eigen dropshipping business

Krijg tijdens de training toegang tot mijn persoonlijke ‘blueprint’  waarmee jij een succesvolle dropshipping business kunt opzetten die minimaal €10.000,-/maand oplevert.

Automatiseer je dropshipping business

Ontdek hoe je jouw business kunt automatiseren zodat je uiteindelijk nog maar minder dan 60 minuten per dag hoeft te werken.

Schaal op naar jouw ideale leven

Ontdek hoe je jouw business kunt opschalen zodat je de financiële vrijheid hebt om je leven in te richten op jouw eigen voorwaarden.

Over Joshua Kaats


Eigenaar Dropship Academy


Joshua Kaats is een succesvolle Online Ondernemer en wordt gezien als dé autoriteit op het gebied van Dropshipping in Nederland. Joshua heeft in 1,5 jaar tijd een miljoenenbusiness opgezet vanachter zijn laptop terwijl hij tegelijkertijd de wereld rondreist. 

Naast zijn succesvolle webshops zet Joshua zich in om anderen mensen te helpen bij het opzetten van hun online business. Inmiddels heeft hij al meer dan 1500+ mensen geholpen met het creëeren van een online inkomen.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.


DISCLAIMER: Wij geloven niet in "Get-Rich-Quick" programma's. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor ons programma's ontworpen zijn. Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze ideeën, informatie, programma's of strategieën. We kennen jou niet en daarnaast zijn de resultaten die jij in jouw leven behaalt jouw volledige verantwoordelijkheid. Eens?

Wij zijn hier om jou te helpen door middel van ons beste strategieën met jou te delen. Maar, niks op deze pagina of ons website of emails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. Financiële nummers die hier genoemd worden, of op een van ons andere pagina's of emails, zijn simpel weg schattingen of projecties gebaseerd op voorafgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden - Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden. 

Als je vragen hebt dan kun je die stellen door een e-mail te sturen naar: info@dropshipacademy.nl 


Hoi, wij gebruiken cookies 🍪