fbpx
Menu

Van €300 naar €2500 per dag in 5 dagen

Van €300 naar €2500 per dag in 5 dagen

Key take-aways

Ik de afgelopen weken erg bezig geweest met het werken met de test case. Hier heb ik geprobeerd dit zo snel mogelijk op te schalen. Ik ben hierdoor van €300 naar €2500 per dag gegaan. Dit is gelukt met behulpt van deze 4 fases:

  1. Het voorbereiden op meer geld
  2. Het zoeken naar jouw “winner”
  3. Het maximaliseren van jouw winst
  4. Het opschalen van jouw winner

Het belangrijkste van de eerst fase is om ervoor te zorgen dat als je business groeit je hier niet meer tijd aan hoeft te besteden. Dit kun je doen door automatisering. Bijvoorbeeld met een va en goede klantenservice.

Voor fase twee moet je zoveel mogelijk producten testen om een winner te vinden. Hiermee weet jij wat het beste verkoopt. Testen kost wel geld, maar het resultaat is erg belangrijk

Voor fase 3 is het belangrijk dat je zoveel mogelijk winst kunt krijgen uit je winners. Dit kun je bijvoorbeeld doen door upsells, bundels staffelkorting etc.

Voor de laatste fase is het een kwestie van opschalen. Dit kun je doen op twee manieren. Meerdere doelgroepen targeten, en meer geld zetten in de huidige doelgroep.

In deze video zal ik hier nog in detail op ingaan.

Templates & Links

Geen voor deze video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Hey, waar ga je heen? :)

We weten het, het internet staat vol met interessante dingen. Maar vanavond hebben we een gratis training over hoe je in 4 stappen je eigen business op kunt zetten. We denken dat je er misschien wel wat aan zou kunnen hebben. Je kunt je plek reserveren met de knop hieronder.