fbpx
Menu

Dropshippen via Shopify zonder creditcard?

Dropshippen via Shopify zonder creditcard?

Key take-aways

Een vraag die mij vaak wordt gesteld, is of het mogelijk is om een account via Shopify aan te maken zonder creditcard. Shopify is een Amerikaans bedrijf en staat enkel betalingen voor hun abonnementen toe met creditcard. Dit is iets waar veel mensen in Nederland tegen aan lopen, omdat het hebben van een creditcard een stuk minder gebruikelijk is in Nederland dan in de Verenigde Staten. Hier heb je bijvoorbeeld een minimum inkomen nodig voor een creditcard of moet je al een bepaald aantal jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Gelukkig kun je gebruikmaken van twee services om alsnog een abonnement op Shopify te kunnen betalen:

  1. ICS Prepaid Card: Met deze service kun je een prepaid mastercard aanvragen. Deze werkt hetzelde als een creditcard, maar je zet er voor je betaalt geld op waardoor een minimum inkomen niet nodig is. Je kunt niet meer uitgeven dan je er op zet. Zorg wel dat er genoeg geld op deze card blijft staan, anders kan Shopify je abonnement stopzetten! Het voordeel van deze service is dat je ook werkelijk een fysieke kaart krijgt die je ook kunt gebruiken om voor andere dingen te betalen.
  2. Pay2D: Met deze service kun je een online prepaid visacard aanvragen. Je krijgt de codes die bij een creditcard horen, maar de service is volledig digitaal. Je kunt online opwaarderen en vervolgens betalen met het geld wat je op de online card stort. Het voordeel is dat je deze kaart sneller kunt gebruiken na het aanvragen dan de ICS Prepaid Card.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Hey, waar ga je heen? :)

We weten het, het internet staat vol met interessante dingen. Maar vanavond hebben we een gratis training over hoe je in 4 stappen je eigen business op kunt zetten. We denken dat je er misschien wel wat aan zou kunnen hebben. Je kunt je plek reserveren met de knop hieronder.