Dropship Academy Mastermind

Een event dat je leven kan veranderen..

Hoe zou het zijn..

  • om net die ene 'golden nugget' te ontvangen die je business SKY-HIGH laat gaan?
  • om net die ene connectie op te doen die jouw leven voorgoed veranderd?
  • om net die ene mindset-switch te krijgen die jouw perspectief op je business & lifestyle zal doen veranderen?

Het zijn vaak de kleine dingen tijdens een Mastermind die de grootste impact op je leven zullen maken. 

Hoe ging de vorige Mastermind er aan toe? 

See for yourself.. 

Klaar voor het volgende level?

Ben jij klaar om jouw business naar het volgende niveau te brengen?


Wij in ieder geval wel!


Maar wat is daar precies voor nodig?


De afgelopen jaren hebben wij al vaker de kracht van Masterminds mogen ervaren. Een Mastermind kan een enorme boost geven aan je business omdat je samen een collectief niveau van kennis en inspiratie creëert die je niet alleen kunt bereiken.

Samen duiken wij 2 dagen lang in jouw business en doen er alles aan om elkaar naar het volgende niveau te tillen.  De kracht van een Mastermind zit 'm in het feit dat iedereen iets bijdraagt aan de groep en we hierdoor met z'n allen tot nieuwe inzichten komen.

Wij zijn op zoek naar ambitieuze ondernemers die de kracht van overvloed begrijpen en bereid zijn niet alleen te nemen, maar ook waarde willen toevoegen aan de groep.

Een netwerk van serieuze ondernemers

Tijdens de Mastermind is er plek voor maximaal 15 deelnemers. Dit doen wij om de groep intiem te houden en ervoor te zorgen dat we jou zo persoonlijk mogelijk kunnen helpen met het behalen van je doelen.


Wat wij hebben gemerkt bij vorige Masterminds is dat hier hele waardevolle connecties, nieuwe businesspartners en goede vriendschappen ontstaan.

Ook tussen de deelnemers en de coaches :-).


Niet vaak kom je in een situatie terecht waarbij je 2 dagen lang omringd wordt met serieuze ondernemers die het beste uit hunzelf en hun business willen halen.

''Your network = your net-worth''

Neem het niet van ons aan, maar luister naar de ervaringen van onze deelnemers

Wat vond Bjorn van de Mastermind?

Wat vond Sem van de groep en sfeer?

Aan wie raadt Derkjan de Mastermind aan?

Wat kun je verwachten?

2 dagen waarde en informatie ontvangen en geven

De kracht van een Mastermind is dat je niet alleen maar waarde neemt, maar ook geeft. Hierdoor ontstaat er een overvloed van waarde tussen de deelnemers en de coaches. 

Omringen met de juiste mensen

Het ondernemen kan vaak eenzaam zijn als je niet de juiste mensen om je heen hebt. De Mastermind zal ervoor zorgen dat je moraal weer een boost krijgt en je weer vol energie kunt terugkeren om aan je business te werken.

Tips & Tricks van ervaren coaches

Zowel Joshua, Maik & Rick zullen tijdens het Mastermind waardevolle Tips & Tricks delen over ondernemen, dropshipping én mindset. Verwacht een value-bomb aan informatie!

Persoonlijke hulp en visie op je business

Ook gaan we tijdens de Mastermind bij iedereen op persoonlijk niveau kijken naar je business & lifestyle om te kijken waar jij vastloopt en hoe je door dat plafond kunt breken om naar het volgende level te gaan.

Lunch, snacks & diner

Maak je geen zorgen over je lunch. Beide dagen wordt je voorzien van een volledige lunch en tijdens de Mastermind zijn er genoeg snack- & koffiepauzes. Ook zullen we de laatste dag van de Mastermind gezamenlijk een gezellig en lekker diner hebben om de Mastermind goed af te sluiten.

Extra bonus.. 

Op de dag zelf zul je bij aankomst enkele toffe en waardevolle cadeau's ontvangen die je direct kunt gebruiken tijdens de Dropship Academy Mastermind

''Is dit wat voor mij?''

We gaan heel eerlijk met je zijn: deze Dropship Academy Mastermind is niet voor iedereen weggelegd.


Als je twijfelt of je het wel moet doen, hoe snel je de investering eruit gaat krijgen of andere twijfels hebt adviseren wij om je vooral niet aan te melden.

Dit is voor jou als je voelt dat je hierbij moet zijn, je kennis wilt verbreden, van andere ondernemers wilt leren, open staat voor nieuwe inzichten en samen met ons een tof weekend wilt hebben.

Wij (Joshua Kaats, Maik Biemans en Rick Kerstens) doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijk weekend gaat meemaken. Een weekend met nieuwe inzichten, nieuwe waardevolle connecties en een duidelijk strijdplan om de komende periode meer resultaat te behalen met je business.

Het maakt ons niet uit hoeveel omzet je haalt, hoelang je bezig bent of waar je staat met je business. Als je maar open staat om te leren.


De Dropship Academy Mastermind is inclusief hapjes, drankjes, een lekkere lunch voor beide dagen en een afsluitend diner in een goed restaurant met de benodigde (alcoholische) versnaperingen ;-)


Dus, zien wij jou 24 & 25 oktober?

€ 1150,-
€ 1000,-

Dropship Academy Mastermind

  • Data: 24 & 25 oktober
  • Tijd: 09:00 - 17:00 (houd rekening met eventuele uitloop)
  • Locatie: het Dropship Academy kantoor in de buurt van Utrecht
  • Belangrijk: er is een beperkte beschikbaarheid. We hebben namelijk plek voor slechts 15 deelnemers waarvan een groot gedeelte van de plekken al is geclaimd.