fbpx
Menu
Deze aflevering ben ik in Lissabon met Maik Biemans.

Key take-aways

In deze podcast hebben we het over één van de succesvolle leden van dropship academy. Maik Biemans is begonnen met dropshippen, en dit ging niet direct van een leien dakje. We zullen hier praten over de dingen die Maik heeft geholpen een succesvolle business te starten. Één van de dingen die Maik heeft geholpen is dat het belangrijk is om jezelf te omringen met mensen die hetzelfde doel hebben. Your network is your net worth. Hiernaast hielp het hem ook om duidelijke doelen te stellen.

Verder was Maik ook niet helemaal zeker over de investering, maar dit is achteraf toch erg belangrijk geweest. Een probleem dat Maik stelt over de doelen van veel mensen is dat ze te middelmatig zijn. Het is belangrijk om hoge doelen te stellen, en deze net niet te halen dan om lage doelen te stellen en middelmatig te eindigen. Dit is allemaal ook een stukje mindset, deze moet positief zijn. Je moet altijd denken dat je het kan.

Downloaden & Streamen

Luister ergens anders   

One thought on “Van €0,- naar €1000,- per dag (in 3 maanden)

  1. Hi
    Luister naar je podcasts, top! Mooie site ook. Maar als ik een tip mag geven: zet de recorder niet rechtstreeks op de tafel. De bass dreunt nogal bij elke kleine aanraking en beweging.
    Succes en keep it up verder!
    Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Hey, waar ga je heen? :)

We weten het, het internet staat vol met interessante dingen. Maar vanavond hebben we een gratis training over hoe je in 4 stappen je eigen business op kunt zetten. We denken dat je er misschien wel wat aan zou kunnen hebben. Je kunt je plek reserveren met de knop hieronder.